Rizoto se zakysanou smetanou a kari

6. března 2014 v 18:19 | Elinka* |  Zdravé recepty



Ingredience:
  • hrníček rýze
  • 2 hrníčky vody
  • kus menšího porku
  • 14o g smetany (zhruba a nízkotučné)
  • 1oo g mrazeného hrášku
  • 1oo g mrazené kukrice
  • lzicka másla
  • lzicka kari korení
  • sůl
Postup:
Rýzi propláchneme a uvaríme podle uvedeného postupu na obalu. Na másle opečeme nakrájený porek na kousky a poté pridáme mrazenou zeleninu, osolíme a necháme povarit. Nakonec pridáme smetanu, kari, promícháme a nakonec pridáme rýzi.

Podle recenzí se jedná o rychlý recept, dobrý recept, vlastně si můzete asi mnozství upravovat sami, tohle by mělo být na dvě porce, poprípadě si to fakt upravte.
Já kari miluju a podporuje spalování, takze vyzkoušim:D
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama